Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Accesul la website-ul (denumit in continuare „Site”) www.startafaceriitale.ro  si/sau afiliatii sai  intra sub incidenta urmatorilor Termeni si Conditii.

 

  1. Acces

Accesand Site-ul, va declarati de acord cu acesti Termeni si Conditii.

  1. Scop si Utilizare

Continutul si informatiile postate pe Site sunt pentru uzul persoanelor interesate si pot fi folosite doar in scopuri informationale.

  1. Exonerarea de Raspundere

Consortiul proiectului nu va fi facut raspunzator pentru nicio dauna in urma utilizarii Site-ului, respectand toate normele legale.

  1. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site va este oferit “ca atare”, fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la aspectele comerciale si de conformitate ale Site-ului, respectand toate normele legale.

Consortiul proiectului nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la caracterul oportun, acuratetea, calitatea, integralitatea sau existenta continutului si informatiilor postate pe Site.

Consortiul proiectului nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la accesibilitatea din punct de vedere tehnic, la conformitate sau la lipsa de deficiente ale Site-ului.

Consortiul proiectului nu ofera nicio garantie sau interpretare ca utilizarea continutului si informatiilor postate pe Site nu vor incalca drepturile unor terte parti.

  1. Schimbari

Consortiul proiectului isi rezerva dreptul de a efectua schimbari asupra Site-ului, de orice fel, fara notificare prealabila.

  1. Linkuri

Site-urile pot contine linkuri catre alte site-uri. Consortiul proiectului nu detine control asupra acestor site-uri, nu le sprijina si nu poate fi facut responsabil pentru continutul si resursele acestora si nu ofera nicio garantie asupra continutului, produselor sau altor materiale ale acestor site-uri. Daca accesati site-urile tertelor parti, va asumati personal riscul.

  1. Termeni de utilizare proprii

Accesul  sau utilizarea anumitor pagini sau parti din Site-uri pot fi obiectul unor termeni de utilizare proprii. Termenii diferiti se completeaza intre ei. In caz de conflict, termenii proprii prevaleaza asupra Termenilor si Conditiilor.

  1. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

Consortiul proiectului poate, in orice moment, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile actualizate.