Finanțări Start-up-uri. S-a lansat ediția a 3-a a programului Innovators for Children

Innovators for Children este un program dezvoltat de Impact Hub Bucharest în parteneriat cu Fundația Botnar, Impact Hub Basel și Fundația Vodafone România.

Innovators for Children este un program de accelerare anual dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

Acceleratoarele sunt programe care se desfășoară pe perioade scurte și  care pun la dispoziția start-upurilor resurse umane, financiare și materiale.

În programul Innovators for Children de anul acesta se caută startup-uri și ONG-uri care lucrează cu soluții tehnologice pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună.

În edițiile anterioare, 23 de start-up-uri si Ong-uri au beneficiat de peste 100 de ore de mentorat si training-uri, iar 9 dintre ele au primit și finanțare totală de 201.000 euro.

Înscrierile în programul Innovators for Children 2021 au loc până pe 7 mai la următorul link https://innovatorsforchildren.org/inscrie-te/ .

Etapa de validare se va desfășura în perioada iunie-august 2021, iar pitch day (evenimentul final) va avea loc pe 14 septembrie 2021.