6 antreprenori de succes oferă 6 sfaturi pentru cei la început de drum

Șase antreprenori de top au oferit câte un sfat pentru cei care se află la început de drum în afaceri. Citește-le și tu!

Niciodată nu e prea târziu să primești sfaturi noi sau să afli mai multe lucruri din experiența altor oameni care au avut succes cu ideile lor. 

1. Chase Jarvis, CEO CreativeLive

“Scarpină-ți propria mâncărime”, spune Chase. Acesta a reușit să devină celebru în lumea fotografiei de la vârstă fragedă, iar mai târziu a fondat CreativeLive. Compania sa este cel mai mare producător de conținut educativ și spune că o mare parte a succesului său vine din faptul că și-a urmat pasiunile și nu a ratat nicio oportunitate care i-a plăcut.

“Rezolvă, înainte de toate, problema cea mai arzătoare pe care o ai. Fii atent, însă, să fie ceva care e aproape de stilul tău de a fi, care e o necesitate. Găsește, apoi, o cale prin care să transformi acel lucru într-un business”, a mai spus Jarvis.

2. Jon Acuff, autor bestseller

“Succesul înseamnă muncă asiduă”, susține Acuff. A scris 5 cărți care s-au aflat în topul New York Times a celor mai vândute opere. Timp de 16 ani s-a tot angajat și a tot fost concediat până a reușit să facă ceea ce iubește: să scrie, să vorbească celor care vor să-l asculte și să ajute companiile care au probleme în a-și identifica branding-ul de succes. 

3. Sophia Amoruso, fondatoare Nasty Gal și auto al #GIRLBOSS

“Nu renunța niciodată, nu lua nimic personal și nu accepta “nu” ca pe un răspuns”, spune Sophia, fondatoare a unui magazin online pe Ebay care a împlinit anul acesta 12 ani de existență.

4. Lewis Howes

“Urmează-ți inima!”

 5. Nir Eyal

“Certitudinea este mai periculoasă ca ignoranța.”

 6. Guy Kawasaki

“Concentrează-te pe prototip!” Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/articole/intreprinzatori-celebri-10/6-antreprenori-de-succes-ofera-6-sfaturi-pentru-cei-la-inceput-de-drum-18874.html