4 IDEI DE AFACERI CARE CER INVESTITII FOARTE MICI

Avem o lista cu 4 idei de afaceri care iti cer investitii foarte mici, asadar te vei putea lansa cu usurinta in antreprenoriat.

Iata-le! Daca esti in cautare de idei de afaceri care sa nu presupuna costuri uriase, atunci ai ajuns unde trebuie.  In momentul de fata e greu sa vorbesti despre pornirea unei noi initiative antreprenoriale, insa romanii cu viziune vor sti intotdeauna ca pe timp de furtuna este momentul ideal sa te pregatesti.

Acum poti pune bazele afacerii tale pentru ca imediat ce ochesti momentul ideal sa pornesti fara stres! Iata, asadar, 4 idei de afaceri care iti cer investitii foarte mici.

1. Tricouri la comanda. Ai nevoie de o imprimanta sau o presa de calitate care sa poata scoate designuri de calitate. Clientii cauta tricouri personalizate la un pret bun, dar isi doresc si calitate! Pornirea unei astfel de afaceri te va costa in jur 40.000 de lei, suma in care intra: imprimanta/presa, tricourile blank, costurile cu pornirea afacerii si promovarea online, crearea site-ului si costurile cu eventuale promotii de inceput sau curieratul. Desigur, nu uita ca e important sa ai si o suma de bani pusa deoparte. Trebuie sa poti preintampina lucruri la care nu te-ai gandit. Daca vrei sa fii 100% sigur, atunci iti recomandam sa iti faci un plan de afaceri.

2. Afacere sociala. Da, si un antreprenor social poate sa faca suficienti bani pentru a-si indeplini telurile. Trendul din prezent este unul pe care si marile business-uri il adopta: implicarea in comunitatea in care vand. O parte din profit sau, chiar mai bine, din impozite se duce catre initiative care sprijina oamenii din zona respectiva. Este marketing, insa e facut in folosul ambelor parti: compania si cei care au nevoie de sprijin real. Poti gandi cateva produse pe care sa le pui in practica ce sa reprezinte cateva simboluri locale sau care sa poata fi asociate unei cauze. Le vinzi, opresti partea pentru venituri si arati transparent ce faci cu banii si cine beneficiaza de sumele pe care le-ai strans prin comercializare. Si, da, vei avea un venit lunar mult mai bun fata de un salariu pentru un post in cadrul unei firme/institutii. 

3. Consultant prezentari. Da, si Power Point-ul este pentru unii o aplicatie pe care nu reusesc sa o stapaneasca atat de bine. Chiar daca tot ce trebuie sa faci este sa iei informatiile dintr-o parte si sa le pui pe slide-uri, intr-o ordine prestabilita, exista persoane care isi castiga existenta facand exact asa ceva. In mediul online, veniturile unei astfel de idei de afaceri pot fi cuprinse intre 10 si 15 euro per fiecare slide pe care il realizezi. Asa ca o prezentare de 10 – 15 pagini, va ajunge sa coste intre 100 si 150 de euro. Sume interesante, nu? 

4. Consultant intalnire virtuale. Fie ca iti vine ori nu sa crezi, foarte multe persoane au probleme in a-si gasi jumatatea. Ba chiar unele dintre ele, dat fiind faptul ca au fost respinse de o multime de ori, sunt emotionate chiar si atunci cand trebuie sa vorbeasca cu cineva prin aplicatiile de online dating. Aici poti interveni tu! Ajuta-i si obtine profitul dorit.

Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/articole/oportunitati-de-afaceri-3/4-idei-de-afaceri-care-cer-investitii-foarte-mici-20037.html