CEA MAI SIMPLA SI IEFTINA IDEE DE AFACERE POST-PANDEMIE.

Daca vrei sa pornesti pe cont propriu, dupa ce reusim sa controlam raspandirea coronavirusului chinez, atunci avem cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie pentru tine! Desigur, nu doar ti-o spunem. Iti aratam si ce ai de facut pentru a reusi!Nu ne mai surprinde nimic in momentul de fata.

Ne aflam intr-un moment destul de sinistru: alegeri si o pandemie care a avut un impact economic devastator pentru unii intreprinzatori. Daca te gandesti ca e momentul oportun sa investesti dupa ce reusim sa controlam coronavirusul SARS-CoV-2, atunci continua sa citesti! Cea mai simpla si ieftina idee de afacere post-pandemie este covrigaria.

Suna banal, dar acesta este adevarul! Clientii vor sta efectiv la coada pentru a-ti cumpara produsele! Un covrig inseamna o simpla bucata de coca modelata si rumenita intr-un cuptor. Dar, in ciuda simplitatii lui (sau poate tocmai de aceea), covrigul se dovedeste o sursa excelenta de venituri pentru un intreprinzator care stie sa-i exploateze cele 3 atu-uri: gustul bun, pretul mic, servirea rapida. 

In plus, nu uitati, covrigul mai are si alte avantaje:

  • Se vinde tot timpul anului (fie vara, fie iarna, un covrig aburind, de-abia scos din cuptor starneste instantaneu apetitul trecatorilor);
  • Nu are nevoie de nici un fel de cheltuieli de reclama (amplasarea covrigariei intr-un loc cat de cat circulat este suficienta, pentru ca mirosul imbietor si coada permanenta vor atrage ca un magnet noi si noi clienti);
  • Fiind foarte ieftin, se vinde in cantitati mari (cateva mii de bucati pe zi, in functie de locatie).

 Perspectivele unei afaceri cu covrigi sunt luminoase. Covrigii sunt bine ancorati in constiinta romanilor si pot aduce incasari de exceptie celui care ii produce, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii relativ nepretentioase: 1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere; 2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti, calzi chiar); 3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad.  O covrigarie nu o sa dispara niciodata, pentru ca oricine isi poate permite unul-doi covrigi care sa-i tina de foame dimineata sau in cursul zilei. Mai mult, aceste produse au intrat deja in obisnuinta oamenilor si, pentru multi, covrigii tin locul biscuitilor sau al altor alimente pentru o masa frugala.

Exista si multe alternative – covrigii se pot consuma cu un pahar de lapte batut sau chiar cu un suc – si in viitor toti covrigarii s-ar putea extinde prin amenajarea unor mici spatii, unde sa se poata servi o astfel de masa.

Sursa: https://ideideafaceri.manager.ro/articole/start-in-afaceri-25/cea-mai-simpla-si-ieftina-idee-de-afacere-post-pandemie-banii-vor-veni-sigur-20036.html