De ce ai nevoie pentru a fi un antreprenor apreciat de toata lumea

Sa fii un antreprenor de succes presupune sa fii bun la ceea ce faci, sa ai integritate si sa stii sa construiesti relatii bune cu cei din jurul tau. Ca antreprenor esti vazut altfel decat ceilalti oameni implicati intr-un fel sau altul in afacere. Tu castigi cel mai mult din succesul firmei si este foarte plauzibil ca angajatii sa te vada interesat doar de afacere, nu si de ei si de vietile lor. Nu uita faptul ca toti angajatii tai sunt piesele de baza in functionarea buna a afacerii, iar tu trebuie sa fii un sef apreciat.

1. Nu trata oamenii ca pe niste tranzactii

Gandeste-te  la modul in care iti tratezi angajatii, la cum ii prezinti. Nu ii face sa se simta ca niste simple numere intro baza de date. Incearca sa gasesti modalitati prin care sa ii ajuti sa iti atinga telurile profesionale, pentru ca asta fac si ei pentru tine.

2. Investeste in angajatii de valoare.

Un lider bun nu numai ca vede tot potentialul pe care il are o persoana, dar o si ajuta sa si-l dezvolte.

Bottom of Form

3. Implica-te, dar cunoaste-ti limitele.

Sunt antreprenori care lucreaza in aceeasi incapere cu angajatii lor in fiecare zi, dar sunt absenti permanent, din cauza grijilor personale. Ai grija, totusi, sa nu devii seful care da impresia ca nu scapa din ochi nicio miscare.

4. Arata-ti multumirea.

Daca apreciezi pe cineva, arata-i acest lucru.

A-ti dezvolta afacerea cu succes inseamna sa faci tot ce poti pentru ca echipa ta sa doreasca sa munceasca pentru scopurile propuse de tine.