Birou de antreprenor

Când ai afacerea ta, indiferent dacă ai un sediu cu angajaţi şi trebuie să fii acolo sau lucrezi singur, de acasă, poți să îţi iei laptopul cu tine şi să îl aşezi acolo unde consideri că poţi lucra cel mai bine, în acel moment. Un birou de antreprenor poate fi:

În parc. Dacă nu plouă, nu ninge şi nu mori de frig, o bancă din parc este locul cel mai energizant din care să îţi conduci afacerea, folosindu-ţi doar laptopul. Imaginează-ţi  o zi parfumată de primăvară, o bancă lângă un pom înflorit şi o adiere…. Dimineţile răcoroase de vară, o întreagă zi de toamnă caldă şi multicoloră, care îţi oferă o serie  infinită de idei.

Pe hol, la facultate. Serios, e un loc plin de inspiraţie. Dacă afacerea ta sau proiectul la care lucrezi acum au legătură cu oamenii, tinerii, educaţia,, trenduri de toate felurile sau doar vrei să îţi aminteşti cum erai tu în studenţie, strecoară-te pe o canapea lângă amfiteatrul în care ascultaţi  cursurile.

În hub. Hub-urile sunt spaţii de lucru pentru antreprenori şi freelanceri, ca o alternativă la lucrul de acasă sau la un loc incomod în care ai fi forţat să lucrezi.

În cafenea. Ca şi în cazul facultăţii, în cafenea întâlneşti zilnic mulţi oameni ca să  faci în mod gratuit studiul de piaţă de care ai nevoie: ce cumpără, cum se îmbraca, ce vorbesc, vin singuri sau nu – depinde ce te interesează.

În anticafenea. Intri, comanzi, savurezi, lucrezi, lucrezi, lucrezi, comanzi şi plăteşti timpul pe care îl petreci aici. Conceptul acestui loc este foarte eficient

La tine în curte. Evident, dacă o ai. Găseşte un colţ liber şi pune o masă, un scaun, un fotoliu şi lucrează acolo. Tot acasă eşti, dar măcar stai în aer liber.

La client. Cu cât ai mai mulţi clienţi, cu atât ai mai multe birouri şi nu te poţi plictisi într-un singur loc.

În principiu, dacă tot eşti propriul tău şef, ar fi bine să îţi oferi luxul de a lucra cât vrei, cum vrei şi de unde vrei. Asta înseamnă să ai un birou de antreprenor.Aşa că te sfătuiesc să te bucuri de toate avantajele statutului tău, inclusiv de luxul de a lucra de unde vrei tu! Spor!

Sursă  https://www.tuincentru.ro/birou-de-antreprenor/